Pleisterwerken

Voor pleisterwerken is heel wat vakbekwaamheid nodig, en dat hebben we bij StrakWerk in overvloed. In een handomdraai pleisteren of bezetten we wanden of plafonds — snel, strak en schoon.

Hard werk, zachte prijs

Zoek je een ervaren stukadoor die jouw pleister- en bezettingswerken tot een goed einde brengt, en dat aan een eerlijke prijs? StrakWerk is je uitgelezen partner, wat je budget ook is.

Strak pleisterwerk

  • Ervaren vakmensen
  • Nauwkeurige afwerking
  • Schilderklaar pleisterwerk
  • Nieuwbouw en renovatie
Torenhof

TorenhofDendermonde

Volledige inrichting en afwerking van het voormalige herenhuis Leopold Gorus-De Block, beter gekend als het Torenhof.

Lees meer

Slim renoveren

Ziet de pleisterlaag in je woning af van de tand des tijds? StrakWerk frist je wanden en plafonds op tot ze het origineel doen verbleken. Het resultaat is een strak, blanco canvas dat volledig schilderklaar is.

Vraag offerte

Nieuwbouw zoals jij het wil

Een nieuw begin verdient een grondige aanpak. Bij StrakWerk kan je rekenen op grondig vakmanschap, een nauwkeurige afwerking en een oor naar je wensen.

Vraag offerte

Uitplamuren

Heb je een muur met oud bezetsel of een twijfelachtige pleistering? Het is een optie om alles weg te halen en de wand opnieuw te laten bepleisteren. Maar dit perikel kan ook eenvoudiger opgelost worden, bijvoorbeeld door de wand uit te plamuren met een dunne en verstevigende afwerkingslaag.

SCHILDERKLAAR? KLAAR MET SCHILDEREN!

Bij StrakWerk geloven we in een totaalaanpak. Nadat we voor je pleisterwerken en Gyprocwerken hebben gezorgd, gaan we dus met plezier ook met verf en borstels aan de slag. Als je wil, maken we je wanden en plafonds dus niet alleen schilderklaar, maar helemaal af.

Een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen?

Op zoek naar sterk pleisterwerk dat geplaatst wordt in een handomdraai, maar meegaat voor een mensenleven? StrakWerk biedt oplossingen aan voor ieders budget. Vraag een gepersonaliseerde offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Vraag je offerte aan
Gipswanden en gipsplafonds: onze specialiteit

Gipswanden en gipsplafonds: onze specialiteit

Eerder nood aan een gipsen wonder? Bij StrakWerk zijn we gespecialiseerd in het plaatsen en piekfijn afwerken van gipsen en gyproc wanden en plafonds.

Meer over gyprowerken