Pleisterwerken

Voor pleisterwerken is heel wat vakbekwaamheid nodig, en dat hebben we bij StrakWerk in overvloed. In een handomdraai pleisteren of bezetten we wanden of plafonds — snel, strak en schoon.

Hard werk, zachte prijs

Zoek je een ervaren stukadoor die jouw pleister- en bezettingswerken tot een goed einde brengt, en dat aan een eerlijke prijs? StrakWerk is je uitgelezen partner, wat je budget ook is.

Strak pleisterwerk

  • Ervaren vakmensen
  • Nauwkeurige afwerking
  • Schilderklaar pleisterwerk
  • Nieuwbouw en renovatie

Slim renoveren

Ziet de pleisterlaag in je woning af van de tand des tijds? StrakWerk frist je wanden en plafonds op tot ze het origineel doen verbleken. Het resultaat is een strak, blanco canvas dat volledig schilderklaar is.

Nieuwbouw zoals jij het wil

Een nieuw begin verdient een grondige aanpak. Bij StrakWerk kan je rekenen op grondig vakmanschap, een nauwkeurige afwerking en een oor naar je wensen.

Afwerkingen en extra's

Uitplamuren

Heb je een muur met oud bezetsel of een twijfelachtige pleistering? Het is een optie om alles weg te halen en de wand opnieuw te laten bepleisteren. Maar dit perikel kan ook eenvoudiger opgelost worden, bijvoorbeeld door de wand uit te plamuren met een dunne en verstevigende afwerkingslaag.

SCHILDERKLAAR? KLAAR MET SCHILDEREN!

Bij StrakWerk geloven we in een totaalaanpak. Nadat we voor je pleisterwerken en Gyprocwerken hebben gezorgd, gaan we dus met plezier ook met verf en borstels aan de slag. Als je wil, maken we je wanden en plafonds dus niet alleen schilderklaar, maar helemaal af.

De Beelden spreken voor zich

Onze meesterwerken

Laat je inspireren door onze projecten

Vraag je vrijblijvende offerte aan

Vraag je vrijblijvende offerte aan

Op zoek naar smaakvol schilderwerk dat klaar is in een handomdraai, maar toch vlekkeloos verloopt? StrakWerk biedt oplossingen aan voor ieders budget. Vraag een gepersonaliseerde offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Vraag je offerte aan
Schilderwerken, <br> onze specialiteit

Schilderwerken,
onze specialiteit

Kunnen jouw muren wel een oppepper gebruiken? Bij StarkWerk hebben wij het grote (en minder grote) schilderwerk stevig in de vingers. Kom meer te weten over wat wij voor jou kunnen betekenen of vraag je offerte aan.

Meer over schilderwerken