Smaakvol Schilderwerk

Dat zetten we graag in de verf

Wil je naast het strakke stukwerk ook de afwerking laten uitvoeren door ons? Of heb je gewoon een smaakvolle schilderklus voor de boeg? Dan ben je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres! Niet alleen zijn wij expert in gyproc- en pleisterwerken, ook schilderwerken hebben wij uitstekend in de vingers.

Schilderwerken bij jou thuis

Werd het stukwerk in jouw woning al geplaatst, maar wil je ook de  schilderwerken laten uitvoeren door echte professionals? Bij StrakWerk weet je dat je goed zit. Of heb je toevallig stevige (ver)bouwwerken voor de boeg waarvoor je nog een aannemer zoekt die jouw verwachtingen overschrijdt? Laat van je horen en vraag jouw gratis offerte aan.

Voordelen Strak schilderwerk

  • Kan onmiddellijk na het stukwerk gebeuren
  • Tijdsbesparend
  • Nauwkeurige afwerking
  • Ideaal voor renovaties
  • Meteen goed gedaan

 

Schilderwerken laten uitvoeren

ook bij professionals

StrakWerk engageert zich ook voor schilderwerken bij professionals. Wil je graag je magazijn laten schilderen of kan je kantoor een fris likje verf gebruiken? Of het nu gaat over het schilderen van grote of kleine oppervlakken, we doen het allemaal met even veel smaak. Vraag je vrijblijvende offerte aan voor het schilderwerk in je bedrijf of laat je inspireren door onze gerealiseerde schilderprojecten. Wij zijn alvast klaar voor een kleurrijke samenwerking.

De Beelden spreken voor zich

Goed uitgevoerde schilderwerken

Binnen schilderwerken in je bedrijf

Ben je op zoek naar een iemand die bepaalde schilderwerken in je bedrijf, je praktijk, op school of in jouw horecazaak kan uitvoeren? StrakWerk doet het allemaal. Wij voeren schilderwerken uit over relatief kleine oppervlakte, maar ook over hele grote oppervlakken in bijvoorbeeld magazijnen.

Brandwerende schilderwerken

Brandwerende schilderwerken kunnen levens redden. Je zou denken dat bijvoorbeeld een betonnen muur niet brand. Dat klopt, maar wanneer er brand uitbreekt in je gebouw of in je woning, dan kan het wapeningsstaal smelten, waardoor de structuur van je gebouw het in een mum van tijd kan begeven.

We werken overal in België

Of je nu op zoek bent naar iemand voor je schilderwerken in Antwerpen, Gent, Limburg, Mechelen of Brugge, wij werken over heel België. Heb je een concreet project voor ons? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en wij geven je met alle plezier meer informatie. Hopelijk tot snel?

Misschien heb je ook interesse in...

Gyprocplaten laten plaatsen

Gyproc is met voorsprong de meest gebruikte afwerking voor binnen. Nood aan een voorzet- of scheidingswand, een vals plafond, of een geluidswerende buffer tussen je woonkamer en het repetitiekot in de kelder? Het kan allemaal!

Offerte Gyprocwerken

We helpen je met je nieuwbouw

Nieuwbouw, nieuw begin

In nieuwbouwprojecten zetten we gipskarton vooral in om nieuwe scheidingswanden te creëren en nieuwe verlaagde plafonds of stucplafonds af te werken. Zo puzzel je probleemloos je nieuwe droomthuis in elkaar.

Vraag offerte

onze projecten

Residentie Sequoia

Residentie SequoiaHalle

Een oase van groen en rust, én perfect afgewerkt door Strakwerk.

Lees meer
Prinsenhof

PrinsenhofDendermonde

Het Prinsenhof in Dendermonde. Een mooie afwerking van de 82 assistentiewoningen.

Lees meer
B1B Au coeur de Han Schilderwerken

Bed & Breakfast Au Coeur De HanHan-Sur-Lesse

In het hartje van Han-Sur-Lesse ligt deze recent gerenoveerde B&B Au Coeur de Han.

Lees meer
Vraag je vrijblijvende offerte aan

Vraag je vrijblijvende offerte aan

Op zoek naar smaakvol schilderwerk dat klaar is in een handomdraai, maar toch vlekkeloos verloopt? StrakWerk biedt oplossingen aan voor ieders budget. Vraag een gepersonaliseerde offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Vraag je offerte aan
Schilderwerken, <br> onze specialiteit

Schilderwerken,
onze specialiteit

Kunnen jouw muren wel een oppepper gebruiken? Bij StrakWerk hebben wij het grote (en minder grote) schilderwerk stevig in de vingers. Kom meer te weten over wat wij voor jou kunnen betekenen of vraag je offerte aan.

Meer over schilderwerken