Schilderwerken binnen

Kunnen de muren van jouw kantoor, bedrijf, magazijn of project wel een oppepper gebruiken? Dan is het tijd voor wat schilderwerk. Wij hebben binnenschilderwerken stevig in de vingers, waardoor wij vlot kunnen werken binnen de vooropgestelde timing.

Kom meer te weten over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Hoe gaan wij te werk?

 • Vrijblijvende offerte
 • Bespreking van uw project & kleuradvies
 • Berekening & aankoop verf
 • Startdatum vastleggen
 • Voorbereiding schilderwerken
 • Uitvoering & afwerking

Hoe gaan wij te werk?

 • Vrijblijvende offerte
 • Bespreking van uw project & kleuradvies
 • Berekening & aankoop verf
 • Startdatum vastleggen
 • Voorbereiding schilderwerken
 • Uitvoering & afwerking
Binnenschilderwerken Professionals

Schilderwerken binnen

Kunnen de muren van jouw kantoor, bedrijf, magazijn of project wel een oppepper gebruiken? Dan is het tijd voor binnenschilderwerken. Bij Strakwerk hebben wij binnenschilderwerken stevig in de vingers, waardoor wij vlot kunnen werken binnen de vooropgestelde timing.

Kom meer te weten over wat wij voor jou kunnen betekenen of vraag meteen je offerte aan.

Binnenschilderwerken Professionals

Appartementen schilderen

Als syndicus zit je bij ons meer dan goed. We hebben al enkele grote (en minder grote) projecten in ons portfolio, wat van ons een betrouwbaar en bovenal ervaren schildersbedrijf maakt. We hielpen al vele syndici met de oplevering of herstelling van hun appartementsgebouwen.

Gratis kleuradvies

Wanneer je jouw binnenschilderwerken laat uitvoeren door Strakwerk, staat onze kleurconsulent jou met alle plezier bij in jouw kleurkeuze. En dat zonder meerkost. Zo ben je steeds zeker dat de schilderwerken volledig in lijn liggen met de rest van je interieur.

Flexibiliteit & timing

Wij hechten veel belang aan de timing van jouw project. Daarom kunnen wij na de goedkeuring van de offerte snel aan de slag. We houden de planning goed in de gaten en werken steeds binnen de afgesproken tijd. Door onze jarenlange ervaring en kennis van zaken verzetten wij veel werk op korte termijn. En dat maakt dat ieder project uitmondt in een kleurrijke samenwerking.

Binnenschilderwerken Professionals (2)

Soorten schilderwerken

Plafond en muren schilderen

Onze Strakwerk-professionals kunnen naast je binnenmuren ook vlekkeloos het plafond schilderen. Het schilderen van je plafond, dat gaat vaak gepaard met nek- en rugklachten, wanneer je dat zelf zou doen. Het is in dat geval dus extra voordelig om je plafond te laten schilderen door een vakman.

Brandwerende schilderwerken

Brandwerende schilderwerken kunnen levens redden. Je zou denken dat beton niet brandt, maar wanneer er brand uitbreekt in je gebouw of in je woning, dan kan het wapeningsstaal smelten, waardoor de structuur van je gebouw het in een mum van tijd begeeft.

Pleisterwerken

Voor pleisterwerken is heel wat bekwaamheid nodig, en dat hebben wij in overvloed. In een handomdraai pleisteren of bezetten we wanden of plafonds — snel, strak en schoon. Zoek je dus nog een professional die je pleister- en bezettingswerken tot een goed einde brengt, en dat aan een eerlijke prijs? Vraag dan nu je offerte aan!

Jouw project in detail bespreken?

Jij maakt de afspraak, wij maken tijd.