Schilderwerken buiten

Ben je op zoek naar een ervaren schilder die jouw gevel, ramen of buitenmuren vlekkeloos kan schilderen? Dan zit je bij ons zeker goed! Onze schilders brengen elk project tot een goed einde.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Hoe gaan wij te werk?

 • Vrijblijvende offerte
 • Bespreking van jouw project & kleuradvies

 • Berekening & aankoop verf
 • Startdatum vastleggen
 • Voorbereiding schilderwerken
 • Uitvoering & afwerking

Hoe gaan wij te werk?

 • Vrijblijvende offerte
 • Bespreking van uw project & kleuradvies
 • Berekening & aankoop verf
 • Startdatum vastleggen
 • Voorbereiding schilderwerken
 • Uitvoering & afwerking
gevel laten schilderen van appartementsgebouw

Schilderwerken buiten

Ben je op zoek naar een ervaren schilder die jouw gevel, ramen of buitenmuren vlekkeloos kan schilderen? Dan zit je bij ons zeker goed! Onze schilders brengen elk project tot een goed einde en laten jouw huis (weer) stralen.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Raamwerk laten schilderen - buitenschilderwerken

Raamwerk schilderen

Het is belangrijk dat je houten ramen elke 5 jaar laat schilderen door mensen die er wat van af weten. Een fout is namelijk snel gemaakt, en dat kost je niet alleen kostbare tijd, maar nog eens een heleboel (extra) verf. Door een beroep te doen op een professionele schilder, stralen jouw ramen weer in een handomdraai.

Meer dan enkel verven

Je kunt bij ons ook terecht voor meer dan verven. Soms vragen je buitenmuren een beetje meer aandacht en kan een extra beschermende behandeling nodig zijn. Zo wordt je gevel optimaal voorbereid of beschermd door bijvoorbeeld een reiniging van je gevel, zandstralen, antigraffiti coating of hydrofuge.

Buitenschilderwerk op maat

Het verven van gevels van bedrijven en openbare gebouwen zit ons goed in de vingers. Door onze jarenlange ervaring en productkennis, weten wij als geen ander hoe we jouw bedrijf langs buiten (weer) kunnen laten stralen. Van voorbereiding van het oppervlak tot de effectieve verfwerken, Strakwerk zorgt dat jouw gevel indruk maakt. Meteen.

Voordeur laten schilderen - buitenschilderwerken

Soorten schilderwerken

Magazijnen of loodsen schilderen

Kan jouw magazijn of loods een nieuw laagje verf gebruiken? Dan kan je steeds een beroep doen op de jarenlange ervaring van Strakwerk. We weten dat timing belangrijk is en zorgen ervoor dat jouw lopende werken zo weinig mogelijk hinder ondervinden.

Brandwerende schilderwerken

Brandwerende schilderwerken kunnen levens redden. Beton brandt niet, maar wanneer er brand uitbreekt in je gebouw, dan kan het wapeningsstaal smelten. Daardoor kan de structuur van je gebouw het in een mum van tijd begeven.

Parkeergarages schilderen

Parkeergarages krijgen veel te verduren. Dat zorgt niet enkel voor slijtage van de schilderwerken op de muur, maar ook op de belijning van de vloeren. Voor zowel de schilderwerken als de belijning van parkeergarages kun je bij ons terecht. Vraag snel een gratis offerte.

Jouw project in detail bespreken?

Jij maakt de afspraak, wij maken tijd.